Posljedice neorganizovanosti

23 Apr, 2020

Pronalaženje savršene vjenčanice mnoge mlade smatraju najvažnijim aspektom vjenčanja. Stoga je sasvim razumljivo da je za pronalaženje one prave često potrebno i mnogo vremena. Lutanje od jedne do druge trgovine s vjenčanicama može biti i veoma zamorno, osobito ako ste o ovom trenutku maštali odmalena.. Neki su se i našalili da je umjesto vjenčanice dobila kostim za Noć vještica.

U pokušaju da to izbjegne, jedna žena je odlučila uštedjeti sebi vrijeme i umjesto beskrajne potrage po gradu, odlučila je pretražiti internet. Međutim, kada je vjenčanica stigla iz Kine, jedva je imala sličnosti s onom koju je vidjela na internetskoj stranici.

Zapravo, bila je toliko loša da je žena na kraju morala kupiti drugu vjenčanicu za svoj veliki dan, piše Mirror.

Prijatelj je u njeno ime ovaj nesretni događaj podijelio na Instagram. Ispod slike koja se sastoji od dvije fotografije, napisano je:

"Lijevo je ono što je naručila. Desno je ono što je dobila. Pronašla je novu vjenčanicu i sve se dobro završilo, ali kakva je ovo GREŠKA!"


Čitava gornja polovina vjenčanice bila je toliko prozirna, da su se jasno vidjeli ulošci na njenim grudima, a i ostatak vjenčanice bio je lošije kvalitete, najblaže rečeno.

Sliku pristigle vjenčanice objavila je i na svom Instagramu.

Jedna osoba se našalila: "Pogledajte s vedrije strane ... Upravo ste si nabavili kostim za Noć vještica. Prekrojite uloške za grudi u oblik školjki, obojite haljinu u zeleno i - možete biti mala sirena Ariel!"

Na svu sreću, nije dopustila da je ovaj neuspjeh rastuži i sve je doživjela komično.

(izvor: klix.ba)